Perbandingan WordPress Dan Blogger

Perbandingan WordPress dan Blogger : Apa yang ketara? Hari ni akak saja2 nak bincang sikit perbandingan WordPress dan Blogger. Bukan apa, ia lah, sewaktu akak memula nak berblog dulu, lama akak mikir kan: Nak guna platform WordPress atau Blogger, ya? It took me like six months to decide. Really.. So after akak buat research memanjang mengalahkan U student nak buat thesis hehe, akak decide to blog on WordPress Tapi waktu tu, akak masih tak tau lagi, bahwa WordPress yang diTeruskan Membaca