Cara Berniaga Di Shopee, Jana RM100,000

Cara berniaga di Shopee dan jana RM200,000

Ini adalah panduan, cara berniaga di Shopee dalam bentuk video.  Percuma bagi sesiapa saja yang membutuhkan panduan jualan di Shopee.

 

Ia boleh diikuti di mana saja dan pada bila bila masa yang terluang.

 

Panduan cara berniaga di Shopee ini adalah satu modul premium, dimana sifu Ash berkongsi pengalaman beliau dropship di Shoppe.

 

Tak kenal siapa sifu Ash? Boleh ke FB page sifu untuk berkenal kenalan dulu hihi

 

Siapa sifu Ash?

Nama sebenarnya, Asyraf Azmin

Beliau di lahirkan  di Kota Bharu, Kelantan dan menetap di Seksyen 7 Shah Alam.

 

Sebelum ni, sifu adalah salah sorang bekas programmer di Telekom Malaysia selama 7 tahun.

 

Sekarang ni, sifu dah pun menjadi CEO kepada syarikat Bakini Sdn Bhd (baju renang muslimah) dan modal untuk menghasilkan Bakini saja hampir 1 juta ringgit!

 

Kiranya, sifu first touch 1 juta sales pada tahun 2018

 

Sifu Ash juga adalah salah sorang bisnes partner dengan Bella Ammara, butik tersohor di Malaysia.

 

Sejarahnya, sifu Ash telah memulakan bisnes dengan bermodalkan RM50 saja!

Menjual sosej pada tahun 2016

 

Kini sifu mempunyai azam dan semangat yang kuat untuk membantu ramai anak anak muda di luar sana.

 

And that is you lah!

 

Ya kan?

 

Sifu juga adalah sorang Shopee seller.

Dan as a Shopee seller, beliau telah mampu meraih jualan sebanyak RM100,000!

 

Kini sifu Ash lebih suka mengajar, cara berniaga online dengan betul.

 

Terutamanya, cara untuk dapat sales banyak di Shopee

 

Why?

 

Kerana terlalu ramai yang ingin memulakan perniagaan online, tetapi tidak ada ilmu dan

 tak tahu cara menjual di Shopee yang menguntungkan

 

Di dalam video panduan menjual di Shopee, Sifu Ash mendedahkan bagaimana beliau berjaya menjana lebih RM 100, 000 dengan bisnes Shopee

 

Kalau you nak tau, panduan premium ini sebenarnya bernilai RM159

 

Namun untuk masa yang sangat terhad, sifu Ash dengan bermurah hatinya  ingin berkongsi dengan you secara  PERCUMA

 

Mengambil barokah bulan mulia Ramadan, dan juga diatas keperihatinan sifu Ash terhadap rakyat Malaysia yang sedang mengalami kejatuhan ekonomi disebabkan wabak corona atau Covid-19.

 

Modul premium, panduan jualan di Shopee  ini adalah  pendedahan rahsia sifu Ash,

Bagaimana Saya Menjana RM100,000 dengan Bisnes Shopee

 

Selepas  ekonomi kembali tenang, besar kemungkinan ia akan dijual pada harga asal, iaitu RM159

 

Apa kelebihan yang bakal didedahkan sifu Ash dalam panduan bisnes Shopee ni?

  • Closing techniques semudah ABC, untuk orang  membeli dari kita
  • Cara meningkatkan penjualan di Shopee menggunakan Shopee Ads
  • Kesilapan yang  patut di elakkan walaupun semua orang suruh buat mende
  • Rahsia strategi pemasaran untuk buat duit 6 ANGKA dengan Bisnes Shopee

You tahu ke tahu?

 

Sekarang adalah masa terbaik untuk you bertindak.

 

Cara memulakan perniagaan online dengan cara yang betul agar tidak merugikan masa you.

Bukan semalam, bukan esok, bukan tahun depan

 

Yup

 

Sekarang lah masanya yang paling sesuai untuk you mulakan bisness online di Shopee.

 

Nak dapatkan video panduan berniaga  di Shopee secara PERCUMA?

 

Klik disini

 

Atau klik gambar dibawah,  untuk dapatkannya selagi ia masih PERCUMA

 

Baca artikel berkaitan :

  1. You rugi kalau tak niaga di Shopee
  2. 30 senarai dropship Malaysia
  3. Nota bagi yang nak mula bisnes dropship
  4. 2 Bisnes Online Tanpa Modal
  5. 12 Tip Mulakan Bisnes Online

 

Kak Su beri izin untuk you share artikel ni ke Facebook supaya ramai lagi diluar sana dapat manfaat sama

 

Sharing is caring

 

~~Kaksu2u

Leave a Reply