Cara Daftar AdSense YouTube

Cara daftar AdSense YouTube untuk buat duit dengan YouTube Menjana pendapatan dari YouTube bukan lah sesuatu perkara yang mustahil. Ia boleh di lakukan oleh sesiapa sahaja. Malah, ramai pelajar sekolah yang mampu melakukanya santai2 di masa lapang untuk jana pendapatan dari YouTube Jika mereka mampu melakukan nya, sudah pastinya ladyboss juga! Cara paling mudah untuk buat duit dari YouTube ialah dengan melalui iklan Google AdSense. Dengan cara ini, pendapatan yang diterima adalah autopilot atau apa yang biasa disebut orang passiveTeruskan Membaca

12 Tip Mulakan Bisnes Online 2018

Macam mana cara nak mulakan bisnes online dari rumah dengan jayanya? Sepuluh tahun yang lalu sewaktu akak mulakan bisnes online, akak menjual perabot terpakai dan menyediakan khidmat baikpulih sofa. Waktu itu platfom jualan online belum begitu meluas dan tiada lagi smartphone mobile apps bagai. Platfom yang paling top waktu itu dan berjaya menghasil kan jualan yang lumayan untuk akak adalah dari Mudah.my. Walaupun akak juga coba menjual di lain2 jualan platfom online seperti di Klassified, GumTree dan bermacam2 lagi platformTeruskan Membaca

3 cara buat duit online secara pasif

Cara buat duit online dari rumah Seperti yang ladyboss ketahui, akak mula rebranding pada awal Ogos 2017, memberi keutamaan untuk memulakan bisnes online sepenuhnya, menjana pendapatan secara autopilot atau biasa di sebut orang buat duit online dari rumah aja. Di sebabkan faktor usia dan juga kesihatan akak (jika ladyboss masih ingat, akak ada nyatakan yang akak sedang jalani rawatan  alternatif kanser payudara) so tenaga dan masa akak agak terbatas. Akak memerlukan banyak masa untuk istirehat, dah tak larat dah nakTeruskan Membaca

cara buat duit denga affiliate marketing

Cara buat duit dengan affiliate marketing Seperti yang akak nyatakan di perkongsian lalu, buat duit dengan affiliate marketing adalah salah satu cara buat duit dengan blog yang paling akak suka. So apa itu affiliate marketing? Affiliate ni macam ahli sesuatu kumpulan gitu.. jeng jeng jeng.. haah? Puak apa pulak tu. Untuk menjadi ahli affiliate kita perlu mendaftar dulu atau pun memohon untuk menjadi affiliate. Tak semesti nya permohononan kita akan di luluskan ya sebab ada di antara syarikat yang menitik beratkan tentangTeruskan Membaca

Cara Buat Duit Dengan Blog

  Jom kita belajar cara2 buat duit dengan blog Sebelum tu pastikan yang ladyboss sudah pun ada bisnes blog sendiri. Jika belum lagi ada blog, klik butang merah kat bawah tu untuk daftar belajar buat blog PERCUMA Macam mana lah agaknya cara nak buat duit dengan blog ni ya? Dari mana datang nya duit tu? Siapa pulak yang akan membayar blogger? Haah, bab ni pasti ramai yang teruja dan ingin nak tau. Betul ke setakat menulis di blog saja, kitaTeruskan Membaca