12 Tip Mulakan Bisnes Online 2018

Macam mana cara nak mulakan bisnes online dari rumah dengan jayanya? Sepuluh tahun yang lalu sewaktu akak mulakan bisnes online, akak menjual perabot terpakai dan menyediakan khidmat baikpulih sofa. Waktu itu platfom jualan online belum begitu meluas dan tiada lagi smartphone mobile apps bagai. Platfom yang paling top waktu itu dan berjaya menghasil kan jualan yang lumayan untuk akak adalah dari Mudah.my. Walaupun akak juga coba menjual di lain2 jualan platfom online seperti di Klassified, GumTree dan bermacam2 lagi platformTeruskan Membaca

buat duit dengan youtube

Cara buat duit dengan YouTube Santai2 pun boleh buat duit dengan YouTube tau, ladyboss. Perkongsian kali ini bertujuan memenuhi permintaan ladyboss2 yang mengikuti (e-kursus PERCUMA belajar buat blog WordPress untuk jana pendapatan)  bersama Kak Su di sini. Ladyboss yang mengingin kan sumber pendapatan online selain dari blogging, yang tak perlu modal dan tak memakan banyak masa. So kali ni akak nak berkongsi kan pula: Cara buat duit dengan YouTube Lerr, kata  nak buat duit dengan blog aja. Lani kenapa Kak SuTeruskan Membaca

5 Reason you should work from home

5 Reasons Why You Should Be A Work At Home Mom Psst.. Ladyboss, thinking of some excuses to justify yourself on why you should be a work at home mom? Here, let me share with you my 5 reasons on why I enjoyed working from home. Pray on time – Ultimate dream for every practising Muslimah Kailulah – The much forgotten and often neglected sunnah that is beneficial for health Flexibility of time – Allowing me to plan out myTeruskan Membaca

7 Tips Berhenti Kerja Dan Jadi Ladyboss

7 Tips bagaimana nak berhenti kerja. Hari ni, Kak Su  ada satu perkongsian hebat dari @bywiwin tentang bagaimana nak menjadi seorang WAHM (work-at-home-mom) yang berjaya. Puan Natasya Azwin seorang lulusan Carleton University, Canada telah memilih untuk menjadi seorang WAHM kerana di pengaruhi sifat keibuan nya yang fanatik, hehe. Baca perkongsian nya di bawah, bagaimana dia memilih langkah yang bijak dan sekarang menikmati hehidupan seorang ladyboss. Syabas Awin. Perempuan bekerjaya, bila first time beranak, memang terus hati runsing kalut resah gelisah duk pkTeruskan Membaca