Jom, tonton Video Rahsia Bisnes Shopee

Nak Video Rahsia Bisnes Shopee kan?

Video Rahsia Bisnes Shopee

Selepas akak kirim emel “Nak Video Rahsia Bisnes Shopee?

Bertubi tubi balasan emel akak terima, semua bertanyakan soalan yang sama.

 

Ini soalan paling win hihi

 

“Assalamualikum kak su..x faham le..setiap kali saya tekan butang2 tu,dlm tu cuma nampak testimoni je..x de pon nak ajar..ps tu kena bayar plk,,..kata free..
setiap kali tekan butang tuxps tu kena tekan butang ni,ps tu tekan butang tu,x habis2 tekan butang,tgon email..time mana nya nak ajar jual kt shopee?
mohon pencerahan..

 

Adohaii, kesian nya lah adik adik akak

 

Bukan you sorang hadapi situasi ni, ramai lagi, cayer lah hihi

 

So untuk memudahkan you dan yang lain lain yang

  • Memang berminat nak mulakan Bisnes Shopee
  • Dah ada pun kedai Shopee tapi jualan sendu
  • Nak tingkatkan jualan di Shopee
  • Teringin nak buat iklan di Shopee

 

Tapi kurang pasti cara terbaik untuk memulakan.

 

Ramai yang memerlukan panduan Bisnes Shopee. Cuma masih lum mampu untuk mendapatkan nya, walaupun hanya ebook.

 

So

 

Ni haah.. Kak Su tepek kan Video Rahsia Bisnes Shopee  tu kat sini. I’m doing this just for you

 

Why?

 

Kan akak dah kata,

you sentiasa di hati akak

 

Affiliate link to ebook Rahsia Bisnes Tudung

Semoga bermanfaat dan semoga Allah permudahkan urusan you.

 

Ameen

 

So, you tonton ikut urutan ok. Ada tiga bahagian.

 

Selepas tonton,  tinggalkan komen di blog akak ni tau. Akak nak dengar jugak maklum balas you

 

Tonton ikut urutan ya,

 

jangan main lompat tikam pulak,

 

Main lompat lompat nanti tak faham, camna nak berjaya camtu

 

Setiap satu video mengambil masa setengah jam lebih

Elok sediakan buku nota dan pen untuk salin nota, mudah buat rujukan.

 

 

Oh iya.. pastu klik Share ke FB so ramai lagi diluar sana dapat manfaat sama.

 

Hidup ini lebih indah jika kita berbagi bagi.

 

Berbagi rezeki, berbagi ilmu bermanfaat

 

“Hidup untuk memberi manfaat pada orang lain” . That has been my tagline sejak akak mulakan blog kaksu.com ni

 

Alhamdulillah

 

Emel akak sentiasa di banjiri doa dari you, dan juga you. Akak percaya, itulah asbab akak kekal sejahtera.

 

Walaupun saat menulis artikel ni, akak dah duduk di stage 4 (kenser payudara)

 

Mudah mudahan, blog kaksu.com ini terus hidup memberi inspirasi dan motivasi untuk you. Walaupun di takdirkan suatu hari nanti, akak telah kembali pada Allah.

 

Akak dah pesan kat anak2 untuk terus hidupkan blog ni agar dapat terus memberi manfaat pada you.

 

In sha Allah

 

Ini bahagian pertama dari Video Rahsia Bisnes Shopee

 

Ini ada lagi artikel berkaitan untuk you :

1. Nota Bagi Yang Baru Nak Mula Bisnes Dropship

2. 30 Senarai Supplier Dropship Malaysia

3. 7 Best Baby Products Suppliers For Dropshippers

4. Rugi Kalau Tak Jual Barang Dropship di Shopee

5. 6 Tapak Jualan Online Paling Strategik

 

Akak syor, you luangkan masa tonton satu video sehari. Cara ni lebih berkesan untuk you sedut ilmu.

 

You tonton, you catit tips dan you buat.

Affiliate link to ebook Rahsia Bisnes Tudung

Esok sambung lagi bahagian kedua, video Bisnes Shopee

 

Untuk video terakhir, tunggu akak kirim emel untuk dapatkan link nya ya.

 

Tunggu tau, emel dari Kak Su

 

Sementara menunggu, you juga boleh belajar di Telegram secara PERCUMA

  1. Shopee Malaysia
  2. Shopee Seller Q & A Malaysia 

 

Sekian dulu, jangan lupa klik Share ke FB

 

Sharing is caring gitu

Leave a Reply