Salam ta’aruf dari Kak Su

Alhamdulillah, syukur pada Allah yang telah memudahkan Kak Su untuk menyiapkan e-kursus Percuma Belajar Buat Blog WordPress untuk newbie

E-kursus ni Kak Su sediakan khusus untuk ibu2 (stay or work at home mom). Yang sedang gigih berusaha towards becoming a ladyboss.

Berhajat nak buat blog (nak belajar buat blog sendiri aja) sebab kekurangan start up modal untuk upah orang hihi.

Tauuu.. I’ve been there.

Sepuluh tahun yang lalu, waktu Kak Su memula nak buat blog, akak hanya di tunjuk ajar melalaui FB chat oleh customer akak. Waktu tu Kak Su meniaga Perabot Terpakai dan mula berjinak2  buat bisnes online di Mudah.my.

Susah nya lah waktu tu, sebab tak ada bimbingan buat bisnes online atau step by step buat blog WordPress.

 That’s why lah, akak rasa terpanggil untuk berkongsi dengan you cara2 buat blog WordPress untuk bisnes online

So that you dont have to grope in the dark, the way I did

Jika you tiada masa untuk ikuti tutorial Belajar Buat Blog WordPress ni sekarang, dont worry.

You boleh ikuti e-kursus 7 Hari PERCUMA  Belajar Buat Blog WordPress untuk newbie dari rumah aja, pada bila2 masa yang sesuai

Kak Su suka membantu ibu2 dirumah membina blog untuk bisnes online

Terutamanya  ibu2 tunggal yang terpaksa mencari rezeki sendiri demi keperluan anak2.

I want to help you..

Why?
So that you boleh jana pendapatan pasif.

Why?
So that you ada banyak masa untuk diri you juga. Sempat lagi you nak solat sunat qabliya ,ba’diya. Tiap hari nak baca surah yasin, al mulk, ar rahman, al waqi’ah.. ehhh sempat sangat lah..

Coz you tak perlu tergesa2 nak tinggalkan sejadah nak bergegas ke opis atau nak siapkan tempahan customer.

You masih mampu bersantai2.. stress free

And the best part is..

You dapat luangkan banyak masa untuk beri tumpuan pada tumbesaran anak2 you.

Take your time..
You nak pi tadarrus ke nak ke kelas tajwid, fardhu ain.. go ahead, do it.. Enjoy

You boleh.. coz..

  • You tak perlu pun nak ada produk sendiri
  • Tak yah nak mencari orang suh beli produk dari you
  • Tak perlu nak belai2 customer kat WA , telegram atau FB Messenger yang belum tentu bersedia untuk membeli dari you
  • Tak perlu nak menaja sesiapa pun untuk dapatkan downline
  • Tak yah nak packing produk
  • Tak perlu nak beratur kat pejabat pos untuk pos barang
  • You mampu jalankan bisnes online ni walaupun you ada fulltime job

Best ke best?

Haah.. tu lah dia.. the power of bisnes online. You buat kerja upfront, then touch and go aja

Pas siap you set up, then you buat lah apa2 yang membahagiakan you, berkebun ke, buat kek ke untuk minum petang.. you lagi tahu lah apa yang you minat,kan hihi

You nak, kan?

So you mulakan dengan membaca PDF yang akak nak hadiah kat you, PERCUMA

You baca, faham dan hadamkan. Jika you ada kemusykilan, akak sentiasa ada kat sini.

Klik butang DOWLOAD untuk dapatkannya.