Cara nak pendekkan URL guna bit.ly Pendekkan URL guna bit.ly? Apa itu bit.ly URL shortener dan apakah fungsi dan kelebihan penggunaan nya? Apa itu URL (link shortener) bit.ly URL shortener di gunakan bagi menggantikan URL yang biasa nya panjang lebar, mengandungi nombor dan abjad yang tak masuk akal dan agak sukar untuk kita ingati. Kebiasaanya, ia akan di gantikan dengan “nama samaran” baru: Contoh : Nama URL asal (https://m.facebook.com/groups/951652578309275?view=info) Nama samaran baru :  http://bit.ly/Fb-InstaKafeLadyboss Amacam? Cooool, kan kan Setelah diTeruskan Membaca

Cara nak tingkatkan Instagram Engagement -Instagram Pod

Nak tingkatkan Instagram engagement? Sertai Instagram Support Group Kak Su dah lama tak aktif di Instagram, ada lah dalam 2-3 bulan dari sebelum bulan Ramadhan tu. Baru ni, akak mula menjengah semula ke Instagram akaun akak. Subhan Allah.. Macam hairan akak.. kemana pergi nya all my beautiful ladyboss? Nape tiada berita langsung di newsfeed? Semak2, barulah akak tersedar, mengapa ia jadi begitu. Sebab nya, akak dah sekian lama tak beriteraksi dengan ladyboss2 di Instagram. So all my favorite chef, myTeruskan Membaca