Pemasaran bisnes online

Artikel ini adalah kupasan  #Tip 10 : Tingkatkan Pemasaran Bisnes Online Dari artikel : 12 Tip Mulakan Bisnes Online 2018 Dengan Konfiden Jika lady boss belum lagi sempat untuk membaca nya, boleh klik link di atas untuk membaca nya, atau klik Download untuk dapatkan PDF ke mailbox anda. Ramai yang berprasangka, pemasaran bisnes online semudah upload gambar2 produk di Instagram dan Facebook, kemudian kita duk menunggu customer PM untuk pertanyaan. Namun ia sebenarnya sangat jauh dari apa yang kita sangkakan. PetikanTeruskan Membaca

Tingkatkan sales online

Macam mana cara tingkatkan sales online Siapalah yang tak ingin tingkatkan sales online, ya kan? Soalan nya: Macam mana cara nak lakukan nya, sedangkan jejari kita ni saja hampir nak kejung menaip teks di henpon, mata pun sampai naik juling asik menatap skrin di henpon tu kan. Tapi.. Masih jugak lemau.. Mengapa begitu ekk? Hmmm.. Mungkin, kita bercakap dengan salah orang kut. Salah orang? Yup, salah orang kut. Cause its a well know fact that if we want someone toTeruskan Membaca

Rahsia mulakan bisnes online

Rahsia mulakan bisnes online dengan berjaya Rahsia mulakan bisnes online yang nak akak kongsikan hari ni,  telah akak kumpulkan dan senarai kan ia dari sifu2 pemasaran yang telah masing2 berjaya melakukan kan nya dengan kaedah mereka tersendiri. Ada juga akak kongsikan penulisan dari penulis2 yang lain. Harapan akak semoga ia dapat menyuntik semangat pada anda yang mungkin telah patah semangat dan ingin bangun semula utnuk memulakan bisnes online dan tentu nya ingin kan kejayaan. Dua minggu lagi, kita akan meninggalkanTeruskan Membaca

Dropship Suppliers _ for Baby Products

Check these out : 7 of the best dropship suppliers for baby products in Malaysia If you’re thinking of starting online business in 2018, now is the perfect time to get things moving. To kickstart your online business with zero capital, dropshipping would be the best and wise way to do it. Not sure what kind of product to sell? Let me give you a headstart.. try baby products. Baby products are very easy to market. In fact, it isTeruskan Membaca

Cara Dropship

Nota ringkas : Cara dropship USD Teringin nak tau cara dropship USD ? Siapa yang tak mau, kan .. Akak sendiri pun mau, dan akak pasti anda yang menyinggah di sini pun, lagi lah… Mauuu Sebenarnya kan, selain dari dropship, kita ada beberapa cara lain juga untuk buat duit online dan jana pendapatan USD. Ya. Ada beberapa cara. Tapi hari ni akak hanya nak kongsikan : 4 cara buat duit online USD : Affiliate Marketing Buat Duit dengan Blog MenawarkanTeruskan Membaca