Involve Asia Malaysia, Program Affiliate Untuk You Sertai

3 Sebab You Mesti Sertai Program Affiliate Involve Asia

3 Sebab Mengapa You Mesti Sertai Involve Asia Affiliate

You..

 

If you masih belum lagi mulakan bisnes online, then now is the best time to start 2020

 

If you start now.. in sha Allah dalam sebulan dua, you pasti dah dapat kan pulangan. Tapi, if you masih lagi duk diam,  banyak berfikir dan terus berfikir, samada nak buat atau tidak, then masuk akhir 2020 pun you tak akan dapat apa2 pun.

 

Percayalah..

 

Mungkin you dah terlupa apa sebabnya atau kelebihan bisnes online ni. Atau mungkin you tak ada modal nak mulakan bisnes online.

 

Baca artikel berkaitan :

1) Mulakan Bisnes Tanpa Modal

2) 12 Tip Mulakan Bisnes Online 2020

3) 3 Tip Untuk Jumpstart Bisnes Online

 

So why not you coba Affiliate Marketing pula. You boleh mulakan bisnes ni tanpa modal you.

 

Tak tau apa tu Affiliate Marketing? Mari.. secara ringkas akak terangkan you kat bawaah ni , ok.

 

3 sebab mengapa you mesti sertai Affiliate Program

#1 : Tidak memerlukan modal permulaan

Yup, untuk sertai Affiliate Program, you tidak perlu membayar apa2 yuran pendaftaran pun.. its FOC. You boleh mendaftar Program Affiliate di Involve Asia Affiliate. di situ ada terdapat banyak pilihan produk yang boleh you promosikan.

 

Jika ada sesiapa yang suh you buat payment untuk sertai Affiliate Program, then don’t bother.

Affilite program should be FREE to join

 

So, jangan mudah terpedaya dengan janji manis that you boleh jadi jutawan setelah sertai program berbayar Affiliate. Of course, tak dinafikan mungkin ada yang jadi jutawan hanya dengan menyertai program Affiliate. Tapi kan, you  ibu2 yang bizi ngurus anak2 dirumah dan you tiada elmu langsung dalam program Afffilate.

 

Maka, ingat pesan akak ni. Join program yang percuma aja tau. Join Involve Asia Malaysia aja, kat situ aja pon dah ada banyak produk untuk you promosikan.

 

Involve Asia tu apa dan macam mana caranya nak sertai?

 

Boleh, akak boleh bimbing you no worries. You teruskan membaca dulu ya.

 

#2  Tiada risiko kerugian stok produk tidak terjual

Oleh kerana produk yang you promosikan itu akan “dijual” oleh syarikat berkenaan, so that means you

  • tak perlu nak berbalas WhatsApp mesej ngan customer
  • tak perlu membungkus atau mengepos produk.
  • You juga tak perlu nak dulukan duit you untuk membayar supplier.
  • Tak perlu nak follow up, nak hantar tracking code, nak cek barang dah sampai ke belum

 

You dont have to do that that stuff.. really. All you know is that, you will get paid bila ada jualan.

 

That’s it. Easy peasy.

 

That’s why akak kata, Affiliate Marketing sesuai sangat untuk ibu2 yang sibuk ngurus anak, sesuai untuk student yang bizi study, sesuai juga untuk you yang bekerja sepenuh masa.

 

Nampak tak..?

 

#3 Involve Asia Affiliate sangat sesuai dimulakan oleh ibu2 dirumah dan juga student

Yes, it can be done autopilot.. cause you tak perlu buat apa2 pun kecuali promosikan ia melalui berbagai channel.

 

Ok..

 

Tipulah kalau akak kata tak perlu buat apa2 hihi

 

Tentulah ada kerja upfront sikit. Well, if you nak tau cara2nya, you boleh ikuti tutorial bersama akak. Untuk mengikutinya, you perlu daftar dulu untuk terima email tutorial.

 

Baca artikel berkaitan :

  1. Cara Mulakan Affiliate Marketing
  2. 15 Cara Promosi Produk Affiliate
  3. Buat Duit Dengan Affiliate Marketing
  4. 4 Sebab Mengapa You Kurang Berjaya Dalam Afiliate Program

 

Itu dia, 3 sebab mengapa you patut mulakan bisnes online affiliate marketing hari ini juga.

 

You tunggu apa lagi?

 

2019 dah pun melabuhkan tirai. 2020 pun dah hampir kepenghujung. Tak kan you masih nak duk termenung, mikirkan nasib masa depan you.

 

Listen to me, just do it… ok.. (You can thank me later)

 

Fast Action = Fast REsults

 

Jika you perlukan bimbingan, cara nak sertai atau cara nak buat Involve Asia Affiliate ni, you boleh tinggalkan nama dan emel dibagian komen untuk akak hubungi you, boleh?

 

Atau you juga boleh masukkan nama you dalam borang kat bawah tu

 

Sekian dulu jumpa lagi diperkongsian akan datang

 

 

~~Kak Su

 

2 Comments

  1. Kak Su
  2. atie pie

Leave a Reply