30 Senarai Supplier Dropshipping Malaysia

Senarai Supplier Dropship Malaysia

 

You asked for it, so akak giving it to you

 

Asal nya akak dah senaraikan 10 dropshippers, tapi bila dikemaskini ada beberapa tambahan lagi, Alhamdulillah. So setakat ni lah ya, in sha Allah kalau ada lagi that I come across, akan akak update.

 

By the way, if you sendiri tahu ada lagi supplier Dropshipping Malaysia, please share with me , boleh?

 

So akak akan masukkan dalam senarai ni nanti untuk dikongsikan pada yang lain2

 

Supplier Dropshipping terkini

1) Whizet (Fesyen Wanita)

2) Taobao

3) Tiny Bibiya (Keperluan bayi)

4) Online Baby Wear (Pakaian bayi)

5) Kumoten

6) Shopee (Pelbagai barangan)

7) Dropship Bakery

8) Shop Value2 U (Pelbagai barangan)

9) Asogo

10) Dropship Malaysia

11) Busana Dropship

12) Happy2U

13) KNTĀ  Marketing

14) Tmart

15) Kime

16) Ecube Store

17) Ivea Online

18) China Brands

19) Summer Glitz (Pakaian bayi dan ibu mengandung)

20) Sweet Home Planet (Home decor dan pelbagai barangan)

21) Maylee Home

22) Snow Fashion Shop

23) Pamawa

24) Mdtextile (Tshirt)

25) Dropship Malaya

26) Jam May May (Jam)

27) Bb Zone (Keperluan bayi)

28) A-Fashion-Story (Akksesori Wanita)

29) Oledi (Produk Kecantikan)

30) Ali Dropship (Pelbagai Barangan)

 

Take your time to go through each and every website ok. Kak Su tak sempat nak listkan kesemua jenis2 produk yang dijual diwebsite berkenaan. Kebanyakannya fesyen wanita dan pakaian kanak2. Terdapat juga barangan keperluan rumah seperti home decor dan alat2 elektronik dan gadget pun ada.

 

I’m sure you will find something yang boleh you pasarkan to your followers. Kak Su sentiasa mendoakan semoga sukses ya, in sha Allah.

 

Ohh .. jika ada website yang dah tak aktif, harap sangat you tinggalkan nota dibagian komen ya, so akak boleh update. If you rajin, setelah you teliti website2 tu, you juga boleh email akak dan maklum kat akak jenis produk yang terdapat disitu, memudahkan akak untuk update info, semoga Allah juga membalas jasa you dengan kebaikan yang banyak. Ameen

 

Sekian dulu..

 

Enjoyyy

 

Artikel berkaitan bisnes online untuk you :

  1. Jangan Mulakan Bisnes Online Sebelum You Baca 12 Tip Ini
  2. 2 Cara Mulakan Bisnes Online Tanpa Modal
  3. Buat Dropship Dan Jana USD
  4. 8 Sebab You Perlu Ada Website Bisnes Online
  5. Rahsia Kejayaan Bisnes Online Terbongkar
  6. Jom Mulakan Bisnes Online Shopee

 

Salam dari

Kak Su

 

17 Comments

  1. Marina 30/11/2019
  2. Mahamahu 29/11/2019

Leave a Reply