30 Senarai Supplier Dropshipping Malaysia

Senarai Dropship Malaysia

You asked for it, so akak giving it to you, senarai dropship Malaysia!

 

Asal nya akak dah senaraikan 10 dropshippers, tapi bila dikemaskini ada beberapa tambahan lagi. Alhamdulillah.

 

So setakat ni lah ya, in sha Allah kalau ada lagi that I come across, akan akak update.

 

By the way, if you sendiri tahu ada lagi supplier Dropshipping Malaysia, please share with me

 

Boleh?

 

So akak akan masukkan dalam senarai dropship Malaysia ni nanti untuk dikongsikan pada yang lain2

 

Supplier Dropshipping Malaysia terkini

1) Whizet (Fesyen Wanita)

2) PTT Outdoor (Barangan Outdoor)

3) Tiny Bibiya (Keperluan bayi)

4) Online Baby Wear (Pakaian bayi)

5) Kumoten

6) Shopee (Pelbagai barangan)

7) Dropship Bakery

8) Shop Value2 U (Pelbagai barangan)

9) Asogo

10) Dropship Malaysia

11) Busana Dropship

12) Happy2U

13) KNTĀ  Marketing

14) Tmart

15) Kime

16) Ecube Store

17) Ivea Online

18) China Brands

19) Summer Glitz (Pakaian bayi dan ibu mengandung)

20) Sweet Home Planet (Home decor dan pelbagai barangan)

21) Maylee Home

22) Snow Fashion Shop

23) Pamawa

24) Mdtextile (Tshirt)

25) Dropship Malaya

26) Jam May May (Jam)

27) Bb Zone (Keperluan bayi)

28) A-Fashion-Story (Akksesori Wanita)

29) Oledi (Produk Kecantikan)

30) Ali Dropship (Pelbagai Barangan)

Take your time to go through each and every website ni ok.

 

Kak Su tak sempat nak listkan kesemua jenis2 produk yang di jual di website tu. Rasanya kebanyakannya fesyen wanita dan pakaian kanak2.

 

Terdapat juga barangan keperluan rumah seperti home decor dan alat2 elektronik dan gadget pun ada.

 

I’m sure you will find something yang boleh you pasarkan to your followers.

 

Kak Su sentiasa mendoakan semoga sukses ya, in sha Allah.

 

Ohh ya

 

Bantu Kak Su Update Senarai Dropship Supplier

Jika ada website yang dah tak aktif, harap sangat you tinggalkan nota dibagian komen ya. So akak boleh update.

 

Semoga Allah juga membalas jasa you dengan kebaikan yang banyak dan di permudahkan usaha you.

 

Ameen. Sekian dulu

 

Enjoyyy

kaksu2u-Image-Video-Rahsia-Bisnes-Online

Klik gambar diatas untuk dapatkan Video Rahsia Bisnes Shopee, Percuma

 

Artikel berkaitan bisnes online untuk you :

1. 2 Cara Mulakan Bisnes Online Tanpa Modal

2. Nota Bagi Yang Baru Nak Mula Buat Dropship

3. 8 Sebab You Perlu Ada Website Bisnes Online

4. Rahsia Kejayaan Bisnes Online Terbongkar

5. Ruginya Kalau You Tak Bisnes Online Shopee

6. 6 Tapak Jualan Online Paling Best, Ramai Buyer

7. Rahsia Sifu Ash Buat Bisnes Shopee Jana RM100k

8. Jangan Mulakan Bisnes Online! (Baca 12 Tip Ini Dulu)

9. 7 Best Baby Products Suppliers For Dropship

 

Salam dari

~~Kak Su

 

24 Comments

  1. Kak Su
  2. sarida
  3. nick
  4. Kak Su
  5. Mariam Husai
  6. Laili
  7. Marina
  8. Kak Su
  9. Kak Su
  10. Mat Drat
  11. Mus
  12. xul

Leave a Reply